Un blog despre chestii...

Salut si bine ai venit pe blogul despre chestii ! Pe acest blog gasesti tutoriale php/mysql, tutoriale html/css, articole despre blog, template-uri html gratuite create de mine, template-uri psd, icons, diverse tutoriale pentru platforma blogger.com, scripturi php gratuite, diverse din ramura web.

O lectie php pe zi

Niciun comentariu
Lectii php gratuite - Citeste o lectie php pe zi
O lectie php pe zi
Probabil pe unii i-ar ajuta sa citeasca zilnic cate o lectie php ( ma refer la cei pasionati de aceasta ramura ) asa ca  eu alaturi de materia mea cenusie “ne-am propus” sa scriem in fiecare zi cate o lectie php. Pentru a evita viitoarele comentarii legate de gramatica, fastaceli si alte balarii voi scrie dintr-o carte primita cadou pe bani ( :D ) idelile principale si definitiile din fiecare capitol si subcapitol impreuna cu exemple.

    De ce fac asta si de ce am ales PHP ?

Este simpla treaba… In ziua de azi utlizatorii spatiului virtual au posibilitatea de a construi ei insisi site-uri si aplicatii web, folosind anuminte intstrumente sau chiar plecand de la zero.  Gigantii internetului folosesc acest limbaj de programare alaturi de mysql, javascript, html, css, jquery etc.

Motto –“ Internetul este o retea international gigantica de entuziasti ai calculatoarelor, inteligenti si documentati, prin aceasta vreau sa spun oameni fara viata. Noua nu ne pasa. Ne avem unul pe celalalt. Dave Barry

Povestile mele de adormit copiii, sunt adresate celor care habar nu au ce inseamna limbaj de programare, celor care au cateva cunostiinte despre php dar si autodidactilor ( eu facand parte din categoria autodidactilor).
Daca avem si plictisiti sau neintelegatori ii invit la sapat gropi.


·      Despre ce vorbim aicisa

In prima parte vorbim despre bazele php-ului
In partea a doua lucrul cu baze stocate
In partea a treia erori si securitate

Cele trei capitole contin o multime de subcapitole (logic) deci plictiseala mare.

Pe langa palavrageala mea va recomand:

Manualul oficial PHP
W3school PHP

Salutare ! Daca ti-a placut acest articol click pe unul din butoanele de mai jos si da-i share in reteaua ta de socializare. De asemenea poti lasa si un comentariu cu privire la acest articol. Multumesc !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu