Un blog despre chestii...

Salut si bine ai venit pe blogul despre chestii ! Pe acest blog gasesti tutoriale php/mysql, tutoriale html/css, articole despre blog, template-uri html gratuite create de mine, template-uri psd, icons, diverse tutoriale pentru platforma blogger.com, scripturi php gratuite, diverse din ramura web.

5 Idei de articole pentru blogul tau atunci cand ti-ai dat bluescreen

Niciun comentariu
5 Idei de articole pentru blogul tau

Ce inseamna bluescreen ?

:)) Bluescreen este o eroare de hard-disk deobicei intalnita la sistemul de operare Windows Xp. Apare bluescreen si totul "ingheata".  Cu alte cuvinte te-ai blocat si nu stii ce sa mai scrii pe blogul tau.

Sa-ti spun eu despre ce sa scrii pe blogul tau nu are rost, dar sa-ti dau cateva ponturi cred ca este ok. In primul rand daca ai un blog despre programare web nu scrie despre cultivarea si prelucrarea bumbacului ( este foarte important acest aspect). Daca ai ajuns sa citesti acest articol probabil te intrebi de ce eu scriu despre mai multe categorii. Asa vreau. Acesta este singurul raspuns pe care ti-l pot oferi. Poti avea un blog despre o singura nisa sau un blog general asa cum este blogul meu.

Uite cum sta treaba cu cele 5 idei de articole pentru blogul tau

1. Productivitatea este un atuu care multora le lipseste ( in general incepatorilor ). Idei despre ce sa scrii pe blog sunt cu sutele, trebuie doar sa deschizi putin ochii. Poti tine cont de reactiile cititorilor tai. Este probabil cea mai buna modalitate de a te insipra. Poti citi articole de pe alte bloguri din categoria ta si poti tine cont si de comentariile respectivilor cititori. Poti citi carti, stiri etc. Posibilitati sunt, cum am spus si mai sus...

2. Si blogul meu este la inceput si, si eu sunt incepator in arta blogging-ului. Cel mai profesionist blogger care isi alege cu mare atentie cuvintele se loveste la un moment dat de bluescreen :)), asa ca nu fi panicat. Poti scrie despre tine, despre copilaria ta, despre vacanta sau vacantele care le-ai avut sau urmeaza sa le ai. Poti scrie despre o intamplare din viata ta care s-a intamplat de curand sau in copilarie ( gen Aminitiri din copilarie ). Sunt foarte multe persoane ( inclusiv si eu ) care citesc astfel de lucruri.

3. Poti reinvia articole mai vechi. Daca ai noi cititori este foarte posibil ca ei sa nu stie de existenta anumitor articole care i-ar interesa ( si sa foloseasca functia search... lenea e mare crede-ma ), asa ca poti adauga cateva randuri noi intr-un articol mai vechi apoi, il poti pune in capul listei ca " Update prelucrare bumbac 2015".

4. Poti scrie articole de genul  "5 idei de articole pentru blogul tau". Bineinteles x chestii din nisa blogului tau nu lucruri care nu au nici o relevanta.

5. Ca ultima idee de articol pentru blog poti scrie articole similare intre care sa faci legaturi prin link-uri. De exemplu daca intr-un articol mai vechi ai scris despre prelucrarea bumbacului, in articolul nou care este de exemplu pregatirea si prelucrarea bumbacului poti lasa un link catre articolul vechi ca o completare.

O ameteala totala ce am scris mai sus sper sa intelegeti ceva. Oricum pretentiile sunt de la "baetii de carter" destepti.

Salutare ! Daca ti-a placut acest articol click pe unul din butoanele de mai jos si da-i share in reteaua ta de socializare. De asemenea poti lasa si un comentariu cu privire la acest articol. Multumesc !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu