Un blog despre chestii...

Salut si bine ai venit pe blogul despre chestii ! Pe acest blog gasesti tutoriale php/mysql, tutoriale html/css, articole despre blog, template-uri html gratuite create de mine, template-uri psd, icons, diverse tutoriale pentru platforma blogger.com, scripturi php gratuite, diverse din ramura web.

(O lectie php pe zi) Tipul dublu

Niciun comentariu
Lectii php gratuite - Tipul dublu PHP

O lectie PHP pe zi - Tipuri de date - Tipul Dublu

Tipul dublu se refera la numerele in virgula mobila. Formatul de citire pentru aceste numere este -A.B, unde semnul - (minus) corespunde numerelor negative, iar A si B sunt secvente de cifre situate in intervalul [0,9]. Secventa A poate fi omisa daca numerele cuprinse intre -1.0 si 1.0 ( ex - 0.3512, 0.3512).

De asemenea, numerele duble pot fi specificate utilizand notatia stiintifica, adica adaugand formatului anterior litera e  urmata de un intreg care semnifica o putere a numarului 10 ( ex numarul 2.5x10 la -2 se poate scrie 0.025 dar si 2.5e-2).

Salutare ! Daca ti-a placut acest articol click pe unul din butoanele de mai jos si da-i share in reteaua ta de socializare. De asemenea poti lasa si un comentariu cu privire la acest articol. Multumesc !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu