Un blog despre chestii...

Salut si bine ai venit pe blogul despre chestii ! Pe acest blog gasesti tutoriale php/mysql, tutoriale html/css, articole despre blog, template-uri html gratuite create de mine, template-uri psd, icons, diverse tutoriale pentru platforma blogger.com, scripturi php gratuite, diverse din ramura web.

(O lectie php pe zi) - Tipul tablou

Niciun comentariu
O lectie php pe zi - Tipul tablou ( array ) in PHP

Tipul tablou se refera la colectii de date indexate, numite elemente,  care pot fi utilizate impreuna. Acest tip este foarte puternic si des folosit in PHP. Astfel, tablourile se dovedesc a fi cele mai potrivite containere  pentru stocarea datelor in scopul manipularii acestora ( de exemplu sortare ). De asemenea, functiile care extrag rezultate obtinute in urma interogarii unei baze de date, intorc tablouri. In plus, unele dintre variabilele predefinite in PHP au tipul tablou  (exemplu $_GET, $_POST, $_SESSION).

Mai multe despre acest tip de date in lectiile ce urmeaza.

Salutare ! Daca ti-a placut acest articol click pe unul din butoanele de mai jos si da-i share in reteaua ta de socializare. De asemenea poti lasa si un comentariu cu privire la acest articol. Multumesc !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu