Un blog despre chestii...

Salut si bine ai venit pe blogul despre chestii ! Pe acest blog gasesti tutoriale php/mysql, tutoriale html/css, articole despre blog, template-uri html gratuite create de mine, template-uri psd, icons, diverse tutoriale pentru platforma blogger.com, scripturi php gratuite, diverse din ramura web.

Template html 5 pentru site-uri de radio

Niciun comentariu
Template html 5 pentru site-uri de radio

Template html 5 pentru site-uri de radio

Salutare ! Mi-am propus ca in fiecare saptamana sa creez cate un template html  si bineinteles sa-l fac si public pe acest blog. Prima creatie este un template html 5 pentru site-uri de radio bazat pe html 5 si css.

Ce pot sa spun despre acest template este ca am folositi culorile mele preferate ( gri, alb, rosu ), cateva efecte pe care o sa le descoperi in cazul in care vei descarca acest template ( hover + transition 0.4s la header si link-uri ), sidebar unde iti poti pune cate link-uri vrei spre x pagini interne sau externe, 3 coloane in partea de jos a template-ului ( footer ) deasemenea pe care le poti modifica dupa bunul plac. Acest template este gratuit si poate fi modificat dupa bunul plac si bineinteles dupa cunostinte. Imaginea din header se afla in design/images ( in cazul in care doresti sa o schimbi ). Deasemenea in folderul res se afla fisierul .psd ( photoshop ) in cazul in care vrei sa schimbi doar "MyRadioStation". Daca nu ai cunostinte de html si css cere-mi ajutorul lasand un comentariu la acest articol.

Descarca template html 5 pentru site-uri de radio 

Template-ul este facut in aproximativ 2 ore (pe fuga). Daca intalniti bug'uri sau erori vizuale in alte browsere ( functioneaza corect pe google chorme si mozilla firefox ) puteti lasa un comentariu.

Salutare ! Daca ti-a placut acest articol click pe unul din butoanele de mai jos si da-i share in reteaua ta de socializare. De asemenea poti lasa si un comentariu cu privire la acest articol. Multumesc !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu