Un blog despre chestii...

Salut si bine ai venit pe blogul despre chestii ! Pe acest blog gasesti tutoriale php/mysql, tutoriale html/css, articole despre blog, template-uri html gratuite create de mine, template-uri psd, icons, diverse tutoriale pentru platforma blogger.com, scripturi php gratuite, diverse din ramura web.

Traim in Romania si asta se pare ca ne ocupa tot timpul

Niciun comentariu
Pompierii din Romania sunt epici. Au distrus complet masina unui cetatean.

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul "Mircea Badea"

Cautand o idee despre ce sa mai scriu pe blog de preferat in categoria prostia omeneasca, iata peste ce am dat. O adunatura bine organizata de pompieri practic distruge masina unui cetatean pe motivul ca aceasta a luat foc.

Ce s-a intamplat defapt ? Masina domnului este dotata din fabrica cu incalzire auxiliara. Mecanismul de incalzire (sirocoul) este independent de motor si are rolul de a incalzi lichidul de racire ( antigelul ). Acest sistem nu face altceva decat sa porneasca la o anumita ora, sa incalzeasca antigelul apoi, sa sufle caldura in interiorul masinii. De exemplu daca eu plec la munca la 7:30 il pot seta sa porneasca la 7:15 si pana imi beau cafeaua in masina sa fie mai cald ca in casa iar eu sa plec la munca like a boss :D . Revenind la pompierii nostrii (deja am luat-o pe camp)... in momentul in care sistemul a pornit, incalzindu-se, a inceput (logic ca orice corp care trece de la o temperatura scazuta la una ridicata) sa scoata abur. Ei vazand acest lucru au zis ca masina a luat foc si s-au pus pe descarcerare.

Probabil multi il stiu sau nu. ( epic :D )



Ce inseamna incalzire auxiliara?


Salutare ! Daca ti-a placut acest articol click pe unul din butoanele de mai jos si da-i share in reteaua ta de socializare. De asemenea poti lasa si un comentariu cu privire la acest articol. Multumesc !

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu